Ampliem l’acord amb ARA Argentona

Ampliem l’acord amb ARA Argentona

Aquest migdia hem signat un acord amb el regidor d’ARA Argentona que ens permetrà començar el mandat amb la confiança de la majoria absoluta del nou consistori.

Amb aquest acord TxA es compromet a tirar endavant una sèrie de propostes en l’àmbit del patrimoni. Per la seva banda ARA Argentona votarà la cap de llista de TxA, Montse Capdevila, com a alcaldessa i facilitarà, també, l’aprovació dels acords que presenti el govern que tinguin a veure amb l’organització i gestió interna de l’Ajuntament.

Farem tots els esforços que calguin per complir l’acord, que estem convençuts serà beneficiós per Argentona. Estan disponibles els documents d’acord amb ERC i Junts en l’anterior notícia, i aquí podeu veure el d’ARA:

  • Enllaç acord amb ARA