Surt L’Escletxa 55

Surt L’Escletxa 55

Després d’unes setmanes de reorganització de la coordinadora de Tots per Argentona hem tret el número 55 de la nostra revista.

En ella agraïm la confiança dels vilatans i vilatanes en les eleccions municipals del passat mes de maig. Hem tornat a guanyar les eleccions i hem format govern. Us expliquem com s’han trobat l’Ajuntament els nostres 5 regidors i el que han fet en les primeres 5 setmanes.

Queden moltes coses per explicar que no hem pogut fer per falta d’espai o perquè encara no és el moment. Un exemple d’això és la situació de la Companyia d’Aigües. En el moment de publicar aquest butlletí encara no s’havia constituït el nou consell d’administració i creiem que és aquest òrgan, i la Junta General, els primers que han d’estar informats i prendre les decisions oportunes. Ja tindrem temps d’exposar-ho públicament.

Sobretot, però, el que volem fer des de TxA i el govern d’Argentona és mirar endavant i començar a projectar les propostes que tenim per aquest mandat. Ja hi estem treballant tots plegats i aviat en podreu començar a conèixer els primers passos.

Per llegir L’Escletxa 55 feu clic aquí.