Presentació

Tots per Argentona, agrupació d'electors

Tots per Argentona vàrem néixer l’any 2006 i el 2007 ens vàrem presentar per primera vegada a les eleccions municipals com a agrupació d’electors. És a dir, Tots per Argentona no som un partit polític i així ens hem mantingut des de llavors. No tenim cap lligam ni compromís amb cap partit i això ens permet defensar els interessos d’Argentona i dels argentonins i argentonines per sobre de cap altre i en totes les circumstàncies. Això també ens permet treballar de manera diferent als partits: estem oberts a tothom , volem ser propers a la gent i necessitem el suport dels argentonins i argentonines. Si en algun moment veiem que no tenim el recolzament d’una part important dels vilatans, senzillament deixarem de presentar-nos a les eleccions.

Som, senzillament, dones i homes d’Argentona que volem treballar per millorar el nostre poble , conservar i potenciar el nostre entorn natural i tenir uns serveis amb la qualitat que ens mereixem. Entenem la política municipal com un servei a la comunitat i per això estem convençuts que la millor política l’hem de fer entre tots, amb esperit crític però constructiu.

 

Tot i que el nostre objectiu és Argentona, no defugim els debats ideològics que superen els límits municipals i fem nostres els anhels de justícia social, de pau, de solidaritat, de sostenibilitat, d’igualtat de gènere i de respecte a les llibertats individuals i nacionals. I tenim molt clar que la nostra millor aportació en aquests àmbits és, defugint els discursos retòrics, fer-los realitat en el nostre entorn més immediat.

 

És amb aquest esperit que hem treballat des del 2007 fent política municipal a l’Ajuntament i en cada mandat hem donat el millor de nosaltres.