637 avals pel canvi a Argentona!

637 avals pel canvi a Argentona!

Un cop acabat el període legal per recollir les signatures i havent superat en escreix el mínim de 500, el dia 20 d’abril vàrem presentar tota la documentació a la Junta Electoral de Mataró i el passat dimarts 25 es publicava al Butlletí Oficial de la Província la llista de Tots per Argentona com a agrupació d’electors.

Ens presentarem, doncs, a les eleccions municipals del 28 de maig amb les forces renovades i una llista amb vocació de govern capaç d’impulsar el canvi que Argentona necessita. Sabem que no estem sols i que compartim el model de poble que volem amb molts de vosaltres.

El camí que tornem a emprendre no serà fàcil. Argentona s’ha quedat enrere uns quants anys i la maquinària de l’Ajuntament no està en el seu millor moment per afrontar-ho de forma eficaç. Però la nostra especialitat és el treball constant i persistent, com hem estat fent sempre, i l’equip que formem part de Tots per Argentona cada dia és més gran, fort i capaç de donar la volta a aquesta situació.

I volem aprofitar l’empenta que ens heu donat amb la vostra confiança per fer una crida a la participació. Volem ser més i amb més idees; més diversos i més forts; amb més mans per treballar i per donar a tothom. A Tots per Argentona no hi sobra ningú. Vine, comença el canvi!

Si voleu conèixer la llista electoral la podeu consultar al menú “Eleccions 2023” a la capçalera d’aquesta pàgina.