L’assemblea de TxA marca el punt de partida cap a les eleccions de 2023

L’assemblea de TxA marca el punt de partida cap a les eleccions de 2023

Divendres passat vàrem celebrar l’assemblea de TxA “PREPAREM-NOS“. Més de 60 persones van seguir l’acte que començà amb un vídeo sobre la nostra història, present i futur. En aquest enllaç el podeu veure. Després de presentar diferents temes i obrir la participació dels assistents s’acordà iniciar grups de treball per avançar i concretar propostes de cara al mandat 2023-2027.

Els grups de treball giren al voltant de temes com: zona esportiva, gent gran, habitatge, medi ambient, educació, cultura, Ajuntament… Estan oberts a la participació de tothom. Vine i digues la teva! Envia’ns un correu a txa@totsperargentona.cat i et farem arribar el calendari de sessions.