Surt L’Escletxa 50 convocant a una assemblea

Surt L’Escletxa 50 convocant a una assemblea

Hem arribat al número 50 del nostre butlletí informatiu. No és fàcil mantenir aquest compromís de treball, transparència i informació. Durant aquests 16 anys, des del 2006, estant fora l’Ajuntament, al govern o a l’oposició, us hem fet arribar el nostre punt de vista sobre els temes municipals, les nostres il·lusions i inquietuds. Volem fer d’Argentona un poble millor i ho fem treballant-hi.

En aquest butlletí us convidem a participar en la nostra assemblea del divendres dia 27 de maig; l’acte més important de la nostra agrupació d’electors per a mantenir-nos vius. L’objectiu de l’assemblea és molt clar: PREPAREM-NOS perquè Argentona torna a necessitar un revulsiu i el 2023 no podem perdre l’oportunitat.

Pots veure L’Escletxa 50 aquí, i també totes les anteriors.