Pacte Fake

Pacte Fake

A hores d’ara tots ja deveu saber que les converses entre TxA i el govern per tal d’arribar a un pacte han resultat fallides. No ens allargarem en el tema perquè ja ho hem explicat en el comunicat que podeu consultar aquí. Ara només volem ressaltar l’oportunitat perduda que, al nostre entendre, suposa aquest desenllaç.

Creiem que és evident des de fa anys, que la gestió d’algunes regidories dels darrers governs és molt i molt millorable. Parlem d’hisenda, obra pública, esports… i algunes d’altres. També hem de dir que en d’altres regidories es fa bona feina. Doncs creiem que un govern responsable no pot mirar cap un altre costat quan el balanç en obra pública (per exemple) és tant negatiu, quan manca manteniment en els equipaments esportius i un projecte esportiu que es coordini amb el projecte educatiu de poble. Quan els últims pressupostos són una mentida amb ingressos inventats,…. i creiem que amb el pacte s’obria una possibilitat de millora. Amb aquesta actitud de menyspreu i no voler ser ajudats,  hi perdem tots i tard o d’hora s’hauran de donar explicacions, i algú n’haurà d’assumir la responsabilitat.