Necessitem 500 avals

Necessitem 500 avals

Comença la primera prova de foc per a Tots per Argentona: necessitem 500 avals per poder-nos presentar degut a que no volem ser un partit polític.

Aquesta recollida d’avals que fem cada 4 anys no és només un requisit legal. La llei electoral ens hi obliga, sí, però nosaltres volem mesurar, també, el suport que tenim per presentar-nos. I aquest motiu és tant important com el primer!

Si amb la recollida d’avals no obtenim un suport important ens plantejarem la nostra candidatura. Perquè ens hauríem de presentar si els argentonins i argentonines no ho veiéssin necessari? És un exercici de democràcia i de transparència que ens diferencia, malauradament, de la resta de forces polítiques però que és un dels pilars de la nostra manera d’entendre la política.

Us demanem, doncs, que vingueu a avalar-nos si creieu necessari que Tots per Argentona ens tornem a presentar; si creieu que la política local no la podem deixar en mans dels partits polítics i que som els ciutadans els que hem d’agafar les regnes del nostre futur com a poble; si creieu que la política local ha de canviar, Tots per Argentona som el canvi!