Desgavell màxim a l’Ajuntament

Desgavell màxim a l’Ajuntament

Ja fa temps que denunciem que l’Ajuntament no funciona, o funciona cada dia pitjor. Ho observem nosaltres des de dins, però també els vilatans i vilatanes que necessiten fer-hi algun tràmit: instàncies que no es contesten, tràmits que s’allarguen mesos i mesos, promeses que no es compleixen, sembla que al govern li agrada fer les coses cada dia més difícils. Un exemple el tenim, per segon any, en el tràmit per treure una entrada per a la piscina municipal, que només es pot fer online. No se n’adona el govern de la dificultat que suposa per a molta gent?

Ahir (29/06) en vàrem tenir un altre exemple. Se’ns convoca a una Junta General de la Companyia Aigües d’Argentona SA pel dia 30/06. Un dia abans!

El dia anterior (28/06) l’Alcaldessa ens avisava per correu electrònic que la junta era urgent i que rebríem la convocatòria oficial l’endemà. Però és que el tema urgent era l’aprovació dels comptes anuals (CCAA) de l’exercici 2020 que la llei exigeix es faci abans del 30 de juny. Ho saben, o ho haurien de saber, de fa mesos. Més encara quan aquests comptes van ser formulats pel consell d’administració el 30 de març. Què han fet duran aquests mesos?

Més greu encara és que fins ahir tampoc vàrem tenir la documentació. Ens la podien haver enviat 20, 15 o 10 dies abans per tenir temps d’estudiar-la. Però no, 1 dia abans i ja us apanyareu. Creiem és una manca de respecte intolerable.

Doncs no s’acaba aquí el desgavell. En la convocatòria es diu que aquesta és “extraordinària i urgent” i això és del tot irregular perquè l’aprovació dels CCAA s’ha de fer en un Junta “ordinària”. De fet, l’aprovació dels CCAA és una de les funcions bàsiques de la Junta General, d’aquí ve que s’hagi de fer de forma “ordinària” i no “extraordinària”. Així doncs la Junta no s’hauria de celebrar ja que tots els seus acords poden ser anul·lats. Quin desastre, quina desorganització i quina irresponsabilitat del president de la Companyia d’Aigües (que, ja posats, diguem-ho tot: és qui hauria d’haver convocat la Junta i no l’Alcaldessa).

A la vista de tots aquests despropòsits, els regidors i regidores de Tots per Argentona hem decidit no assistir a la Junta. I esperar que el govern redreci la situació.